Over Ernst van Dijk

De training wordt gegeven door Ernst van Dijk . Zijn fascinatie voor de werking van de geest is ontstaan door zijn eigen ervaringen, het werken met diverse klanten, de Westerse psychologie en de Boeddhistische leer.Waarom The Mind
Ernst van Dijk heeft tot 2000 in de reclame gewerkt, waarvan de laatste drie jaar als CEO van McCann-Erickson Nederland. Maar zijn carrière was niet alleen maar glansrijk. Hij had ook veel last van angstklachten, hyperventilatie en stress. Dat maakte dat hij bij een psychiater terecht kwam. Dat hielp slechts een beetje. En dus ging hij op zoek naar de echte oorzaak van zijn probleem.

Hij kwam uit bij The Mind. Als hij zijn eigen dwanggedachten geloofde, dan had hij stress. Als hij ze niet geloofde en goed in zijn vel zat, dan speelde hij de sterren van de hemel. Hij raakte zo gefascineerd door de Mind dat hij zijn beroep heeft gemaakt van het helpen van mensen die ook last hebben van beperkende gedachten. En terwijl hij anderen helpt, heeft hij zelf ook nog dagelijks profijt van het bewustzijn, dat alles alleen maar Mind is.

Ervaring als trainer en coach
Ernst heeft meer dan 15 jaar ervaring als trainer en coach. Hij is gecertificeerd NLP trainer en hij heeft meerdere retraites gevolgd. Door deze ervaring én zijn energieke en soms confronterende stijl is het deelnemen aan deze training een ervaring die je in beweging brengt en niet snel vergeet.

Een greep uit de instituten waar Ernst opleidingen heeft gevolgd:Over Gift

Ernst van Dijk is mede-oprichter en partner van Gift.

Over Gift Kijk om je heen en je ziet dat er een nieuwe tijd is aangebroken. Een tijd waarin andere manieren van denken, communiceren en samenwerken ontstaan. Een tijd die vraagt om een andere invulling van leiderschap. Om leiders die een hoger bewustzijn koppelen aan operationele kracht. Bij wie voelen, denken en doen in evenwicht zijn.

Het is de missie van Gift om dit nieuwe leiderschap te ontwikkelen, te concretiseren en te implementeren bij bedrijven. Dit doet Gift op basis van het eigen model: de twaalf vaardigheden voor het nieuwe leiderschap.